© 2019 All material protected.

James Lambiasi ARCHITECT

  • White LinkedIn Icon
  • Instagram B&W

GA Chino Residence

Completion: 2016

Location: Chino-shi, Nagano Prefecture

Function: Vacation Home

Area: 263m2 

 

Originally used as a company vacation retreat, the goal of this project was to propose new design and scope of construction that best suits the new program of a single family home.  The original building was constructed in 1970, retrofitted to current seismic standards.  The overall design theme of the interior was to integrate a new and modern design into the existing charm of the wood detailing. Sliding glass partitions allow for a zoning separation of the main living room, allowing for much more economic heating of the main living space during the cold mountain winters.

 

 

 

 

 

 

 

photos: Naoomi Kurozumi

 

 

Please reload